woensdag 24 juni 2015

CZC Opdracht 16-20.

Opdracht 16: Droom/Dromen.

Gele en rode splash inkt op glanzend kaartje, en daar water op sprayen. Laten drogen. Alles op het kaartje stempelen met stazon black. Meisje en hoed gebleekt met bleekmiddel, elfje ingekleurd met distress markers en vleugeltjes ook gebleekt. Fee├źn sparkel en grote letters bewerkt met witte stift. Op zwarte kaart gemat.
 

*****

Opdracht 17:  Mandala.

 Bloem getekend en ingekleurd met varia aan blauwe kleurpotloden. Met blauwe fine liner rand getekend.

*****

Opdracht 18: Stempel met verpakking/verpakkingsmateriaal.

Met brayer een creme verf, witte kaart gekleurd. Daarna met de kartonnen verpakking van de spekulaas de blauwe strepen aangebracht. Met plastic bakje van de vleeswaren heb ik de bruine vierkantjes gestempeld. Een strook met gaatjes (voor bloemen mee te versieren Ben de naam kwijt) zwarte inkt op gerold met brayer en die op kaart gedrukt. Shampoodekseltje de groene rondjes gemaakt. Plasticzakje in elkaar gepropt, daar een knijper op gedaan als handvat, en prop in witte verf gedrukt en op papier gestempeld. Met wat dopjes van flesjes de blauwe rondjes gestempeld.
*****

Opdracht 19: Laat je inspireren door kippengaas.

 Ondergrond was kaartje waar ik de brayer op schoon gerold had. Template met kippengaas over kaartje gelegd en daar met verf en spons op gedept. Laten drogen. Daarna highlights met geel potlood aangebracht in het gaas. 3 zeshoekjes uit designpapier geknipt en op gaas geplakt. Haan gestempeld op kaart en op wit papier. Haan op wit papier uitgeknipt en ingekleurd. En op haan op kaartje geplakt. Tekst met zwarte inkt gestempeld.

 
*****

Opdracht 20: Puzzel/puzzelstukje(s). 

Gekleurde ondergrond labelstempel gestempeld. Zelfde stempel nog een keer op wit papier gestempeld en met puzzelpons uit geponst. In een kleur gekleurd en op des betreffende tekst geplakt.

*****4 opmerkingen:

 1. Wauw, wat prachtige creaties ! Heel mooi uitgevoerd, en je geeft me weer inspiratie ! Die met verpakkingsmateriaal is super geworden, en dat juist maar met afval, tof ! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stuk voor stuk weer prachtige werkjes Marlies!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi weer, ik vind je mandala helemaal top en ook je puzzelstukjes word ik vrolijk van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow prachtig Marlies zoals je deze opdrachten hebt uit gewerkt. Zoals je het verpakkings matriaal gebruikt hebt Heel mooi.

  Groetjes

  Marlies

  BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.