vrijdag 1 augustus 2014

Craftorij Zomer Challenge 51 tm 54.

Dag 51:Maak een ruit patroon.


*****

Dag 52: Wat zit er in je tas?
 

*****

Dag 53:  Rood Wit Blauw.       


*****

Dag 54: Woordenboek.      


*****

Beschrijving:

Dag 51:
Ondergrond: eerst Splash ink Blue en Yellow, daar de ruitjes template op en geblend met Distress inkt Wild Honey. Gespetterd met wit en paars. Paarse cirkels gestempeld. Diva en tekst op wit papier, uitgeknipt. Diva ingekleurd en daarna met tekst opgeplakt. Met zwart hoekstempel gestempeld, en met fine linet zwarte strepen getekend.

Dag 52:
Ondergrond: Dahler Rowney Liquid Acrylic. Wiebertjes stempel in paars gestempeld op ondergrond. Tassen op wit papier gestempeld en ingekleurd en uitgeknipt. Tekst op wit papier gestempeld en uitgeknipt. Alles op ondergrond geplakt.

Dag 53:
Met blauwe inkt bloemen swirl gestempeld. Vlinder op wit papier gestempeld met rode inkt.De witte delen van de vlinder met rode stift ingekleurd. Daarna uitgeknipt en opgeplakt. Rode tekst op ondergrond gestempeld. Hier en daar wat zwart gespetterd.

Dag 54:
Tekst uit Frans woordenboek gescheurd en op witte kaart geplakt. klosje garen, schaar en naaimachine op tekst gestempeld en ingekleurd.Rand met zwart gestempeld. Creatieve woorden met geel ingekleurd.

*****

3 opmerkingen:

  1. mooie kaartjes, wat leuk gedaan met dat woordenboek, heel toepasselijk, je rood/wit/blauw vind ik erg mooi zo met die vlinder, niet traditioneel en tja nu weet ik nog niet wat er in je tas zit...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, niet te geloven, waar blijf je toch die inspiratie halen ! Super hoor ! Groetjes Enny

    BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.