woensdag 2 juli 2014

Craftorij Zomer Challenge dag 25 tm 30.

Dag 25: Blokletters.


*****

Dag 26: Schilder Lijnen.
  

*****

Dag 27: Gebruik papiersnippers. 


 *****

Dag 28:  Washi tape.


Beschrijving:

Dag 25:

Distress Stains met Brayer over kaartje gerold. Sleutelstempel met groene- en blauwe inkt gestempeld. Hartje en tekst met zwarte inkt direct op het kaartje gestempeld. Het metalen sleuteltje Oranje geverfd en opgeplakt. Randje met oranje fine liner getekend. Blauwe en Oranje spetters als laatste toegevoegd.

Dag 26: 

Kaartje op de Spinn & Splash gelegd en druppels Geel, Blauw en Magenta (Splash ink) op het kaartje laten vallen terwijl die rond draait. Laten drogen.
Rond de rand van het kaartje Distress inkt geblend. Op wit karton meisje en letters gestempeld met zwarte inkt en uitgeknipt en op kaart geplakt.

Dag 27:  

Kaart eerst met Bister bewerkt. Dan witte en bruine papiersnippers op geplakt. Distress inkt Mustard Seed over de gehele kaart geblend met blending tool. Vlinder op wit karton gestempeld en ingekleurd met Distress inkt Rusty Hinge. Uitgeknipt en op kaart geplakt. Vlinder nog witte stippen gegeven met witte gelpen.

Dag28:  

Ondergrond gemaakt door 2 kleuren Acrylverf op kaart te rollen en daar een blanco kaart op te leggen. Goed aandrukken. Voorzichtig van elkaar halen en laten drogen.
7 Verschillende soorten Washi tape op kaart geplakt. Danseres gestempeld op wit karton en uitgeknipt. Haar kostuum geel gekleurd, daarna danseres op kaart geplakt.
Blauwe en gele cirkels aangebracht., en als laatste witte en zwarte swirltjes gestempeld.

*****   

5 opmerkingen:

 1. schitterende serie, die splash inkt op je draaischijf geeft een mooi effect zeg en je tekst bij de blokletters wat mooi gevonden, washi tape helemaal in mijn kleur en die vlinder zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb ik natuurlijk op de zomerchallenge groep al gezegd, maar je hebt echt weer prachtige creaties gemaakt Marlies, echt heel mooi!
  Vooral je washitape kaart en die met de papiersnippers, wauw!!!
  Groetjes van Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, de tweede is deze keer mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, ook deze keer weer prachtige creaties ! De tweede is fantastisch !! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke uitwerkingen weer Marlies, leuk om ze hier te zien want op Facebook mis ik nog al eens wat kaartjes, het zijn er zoveel!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.