vrijdag 25 juli 2014

Craftorij Zomer Challenge 43 tm 46.

Dag 43: Enkel pennen.


*****

Dag 44: Advertentie/reclame.
*****

Dag 45: Maak gebruik van een pasje.
*****

Dag 46: Je favoriete Quote/Spreuk.***** 

Beschrijving:

Dag 43: 
Ondergrond Splash ink Yellow en Blue. Gestempelde pennen uitgeknipt en opgeplakt. Het woord DRAW op kaart gestempeld. Rand getekend met fine liner en ingekleurd met witte gel pen. Tekst uitgeknipt en opgeplakt.

Dag 44: 
Ondergrond: 2 kleuren Distress Paint op Craft Sheet aangebracht en et water er over gesprayed. Daarna kaart erdoor heen getrokken, en laten drogen. "Reclame"stempel met zwarte inkt gestempeld. Hier en daar Kleur aangebracht met kleurpotlood. In 2 hoeken swirl gestempeld, en strepen langs de rand getekend.

Dag 45:
Met bankpasje Distress Paint op ondergrond aangebracht. Met blauwe inkt de Swirl bloemen op ondergrond gestempeld. Rand met blauw getekend. Vrouw en 2 katten op wit papier gestempeld en ingekleurd. Uitgeknipt en opgeplakt. Witte gel pen gebruikt voor witte accenten.

Dag 46:
 Ondergrond: Distress Stains op Craft Sheet en daar met brayer over gerold. Daarna brayer over witte kaartje gerold, en kaartje met water gesprayed. Laten drogen. Stempel met rondjes op ondergrond gestempeld. Quote links onder op kaartje gestempeld. Gele cirkels met dop en acrylverf op papier gestempeld. Met pasje zwarte strepen aangebracht. Rand gestempeld en ingekleurd met oranje. Het bijtje gestempeld en ingekleurd.

*****

4 opmerkingen:

 1. mooi Marlies, die pennen lijken wel echt, schattig die 2 katjes en je laatste kaartje vind ik uit deze serie de topper, mooie quote en schitterende achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a wonderful collection of amazing creations, the first is my favorit.
  Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtige creaties alweer, heel mooi gedaan, ik blijf er naar kijken !! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.