dinsdag 29 juli 2014

Craftorij Zomer Challeng 47 tm 50.

Dag 47: Ogen.
 


*****

Dag 48: Gebruik één nietje voor collage.
 


*****

Dag 49: Omschrijf jezelf in 10 woorden.*****

Dag 50: Boek/boeken.
*****

Beschrijving:

Dag 47: 
Bladzijde met tekst op kaartje geplakt. Dit bewerkt met 2 kleuren Distress Stains. Ogen gestempeld en ingekleurd. Rand getekend en ingekleurd met zwart, wit en blauw. Swirls gestempeld en witte accenten aangebracht. Tekst opgeplakt.

Dag48: 
Ondergrond is rest stukje van gelli plate. Daar gele cirkels op gestempeld. Rechthoekje is rest stukje scheerschuim techniek. Vlinder gestempeld en ingekleurd met distress maker, en uitgeknipt. OP ondergrond en rechthoekje gespetterd met rode inkt. Alles op elkaar gelegd en door vlinder één nietje gedaan, zodat alles vast zat.

Dag 49:
 Ondergrond met bister gemaakt en overgebleven witte plekken gevuld met PanPastel. 10 x postzegel gestempeld en uitgeknipt., op kaart geplakt. Tekst erop geschreven. Rand getekend en nog wat spetters aangebracht.

Dag 50: 
Boekenplank op kaartje gestempeld. Ingekleurd met Colorsoft kleurpotloden. Op wit papier stapel boeken gestempeld en uitgeknipt en ingekleurd. Op ondergrond geplakt.Tekst gestempeld en opgeplakt. en rand getekend.

*****


 

6 opmerkingen:

 1. Hele mooie uitvoering van je opdracht!!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. erg mooie kaartjes weer, ik ben helemaal weg van je ogenkaartje, zo mooi en ook je boeken vind ik schitterend, mooi van kleur. Leuk om deze serie weer te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige uitwerkingen Marlies!! Knap dat je steeds de tijd en zin blijft vinden om alle opdrachten uit te werken en er ook nog steeds een beschrijving voor ons bij doet, bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige collectie is het weer!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een heel prachtige serie Marlies, super ! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.