zondag 20 juli 2014

Craftorij Zomer Challeng 39 tm 42.

Dag 39: Kaart met slechts een woord.


*****

Dag 40: Sterren.
 


*****

Dag 41: Maak een lijstje.
 


*****

Dag 42: Driehoeken.
 


*****

Beschrijving:

Dag 39:
Ondergrond Bister: Blauw, Mahonie en Geel. Overgebleven witte plekken op kaart ingekleurd met PanPastel. Rondjes gestempeld met Bruine en Blauwe inkt. Gele cirkels met Distress Paint gemaakt. Rand met Bruine fine liner getekend en ingekleurd met Rood, Blauw en Gele kleurpotlood.Witte inkt over kaart gespetterd. De tekst met gele inkt op wit papier gestempeld en uitgeknipt. Daarna op kaart geplakt.

Dag 40: 
Ondergrond 2 kleuren Distress inkt opgebracht met brayer. Dezelfde 2 kleuren inkt gebruikt om rand en "vlekken" te stempelen. Op wit papier sterren gestempeld en uitgeknipt en oranje ingekleurd. Tekst op label writer gemaakt. Zwarte, witte en blauwe spetters op kaart gespetterd. Maan/sterretjes met zwarte inkt gestempeld op kaart en ingekleurd met geel. Kleine sterretje hier en daar gestempeld met blauwe inkt. Oranje sterren en tekst opgeplakt.

Dag 41:
 Ondergrond 2 kleuren Distress inkt en template. Tekst en sterretjes gestempeld. Rand getekend en ingekleurd met witte gelpen en kleurpotlood. Bijen en bloem op wit papier gestempeld, ingekleurd en uitgeknipt en opgeplakt.
 
Dag 42: 
 Blauw design papier op kaartje geplakt. Uit grijs design papier driehoekjes geknipt.En op het blauwe design papier geplakt. Bloemen en libelle op kaart gestempeld.
Rand met fine liner getekend.

 *****

5 opmerkingen:

 1. een mooie collectie weer!
  Groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie serie en wat grappig dat lijstje van je, leuk gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, daar is inderdaad maar 1 woord voor : LOVELY !!!!
  Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.