woensdag 18 juni 2014

Craftorij Zomer Challenge dag 9 tm 12.

Dag 9. Regenboog.

*****

Dag 10. Eten.
*****

Dag 11. Alfabet.
*****

Dag 12. Kliederen.
*****

Beschrijving :

Dag 9:

 Hoofd overgetrokken d.m.v. template en Distress markers in de regenboogkleuren.. Daarna kapsel met kleurpotlood ingekleurd. Swirl met de kleuren van de regenboog gestempeld. Het is een regenboogkapsel met een twist geworden.

Dag 10:

Brayer en Distress Stains over kaart gerold. Met Achtergrond stempeld de achtergrond met Distress Inkt bestempeld.Spinnenweb.pimpelmees, mier en maiskolf gestempeld en ingekleurd. Letters met blauwe inkt gestempeld. En stippenrand met bruine inkt. Hier en daar witte en zwarte spettertjes gemaakt

Dag 11:

 Distress Stains op kaartje aangebracht met de Brayer. Lettertemplate met Distress inkt op achtergrond aangebracht. ABC gestempeld op wit papier en uitgeknipt. Op achtergrond geplakt. Letter knopen met een split pennetje op achtergrond bevestigd. Witte en blauwe cirkels, gestempeld. En witte en zwarte spetters gesplashed.
  
Dag 12:
 
Ondergrond ingesmeerd met Folk Art Acrylic : Red Violet en Calypso Ski.
Druppels Daler Rowney: zwart en wit, op kaart gedruppeld en over kaart laten lopen. Daarna Bister Mahonie en Geel hier en daar aangebracht en nat gesprayed. Het geel en mahonie iets benadrukt door er met Distress inkt Honey en Fire Brick over te gaan. Over de zwarte strepen met PanPastel: Golden en Copper gedept.
Daarna heb ik de rondjes opgeplakt die ik had gemaakt in opwarm ronde 1. Met Zwarte en witte Aquarel diepte in de rondjes aangebracht en uitgedoezeld. Op de witte strepen met zwarte stift strepen getekend en op de zwarte strepen witte rondje gemaakt.
 
 *****
 

5 opmerkingen:

 1. Super mooie uitwerkingen Marlies, leuk dat je proces zo uitvoerig beschrijft!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie serie kunstkaarten heb jij gemaakt Marlies één voor één juweeltjes, de bovenste vind ik persoonlijk de max, maar de andere zijn ook mooi hoor!!
  Je kaartje komt er aan hoor maar spijtig genoeg weer even te laat!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg mooi, die regenboog is de topper wat mij betreft, dat vogeltje herken ik ergens van....., leuke en mooie serie, je houdt het goed vol zeg, knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooie uitwerkingen weer Marlies !
  De kleuren van je klieder kaartje....heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.