donderdag 24 mei 2012

Ik ben benieuwd ! !

Wat vinden jullie van deze kaart?Wie zegt dat hij zo af is en wie vind dat er nog dat boven in het kaartje nog wat zou kunnen?
En Als er wat zou moeten, wat is dan je voorstel?
Ik ben benieuwd.


6 opmerkingen:

 1. oi Marlies, schitterend je kaartje. prachtig van kleur maar ook qua compositie. Je snapt het al ik vind dat je er niets aan toe moet voegen. De verhouding is zo zo mooi. Als je er tekst of wat anders toevoegt wordt het drukker. De bloemetjes links doen genoeg. Maar dat is mijn mening hoor. Het heeft zo meer stijl denk ik. Maar ben benieuwd of iemand een ander leuk idee heeft. De kleuren zijn super mooi dat bruin/geel en blauw.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind em erg mooi qua kleur, ik zou het ATC tje iets meer naar het midden van de kaart halen, wel rechtsonderin laten, maar zo dat de afstand een beetje gelijk is met de afstand van het lint naar de kant van de kaart. Snap je?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben het met Alida eens, de focal point van je kaart ligt te ver rechts, verdeel je kaart in 3 delen, en plak je focal point op 2 derde van de kaart.

  Verder is het erg mooi, ook qua kleur! Misschien zou je ook een verbinding kunnen creëren met het kant a.d. linkerkant, om het één geheel te maken.

  ... je vroeg om raad, en daarom gaf ik het... LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het is weer een mooie kaart Marlies, zelf zou ik misschien nog 3 plak pareltjes rechts bovenin plakken, gelijk houden met de atc,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is heel mooi, zonder lint zou hij naar mijn gevoel af zijn. Met lint roep je verwachtingen op en zou ik de ruimte meer opvullen door nog iets achter de atc te plakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je kaart erg mooi maar zou ook het lintje weglaten en de ATC iets verschuiven. En dan met een witte gelpen een heel dun randje rondom je donkerblauwe kaart trekken (zo'n rommelig randje bedoel ik).
  Groetjes Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat vind ik dat leuk, je hebt mijn blog bezocht, en nu laat je ook nog een berichtje achter. Dank je wel.